Beste vriend

Beste vriend,

 

Toen je vanochtend opstond keek Ik naar je en ik hoopte dat je iets tegen Me zeggen zou, al waren het maar een paar kleine woorden. Even vragen naar Mijn mening, een bedankje voor iets goeds dat je gister overkwam, maar Ik zag dat je het te druk had met het uitzoeken van de kleren die je vandaag aan moest hebben, dus Ik wachtte,,,,,

 

Ik zag dat je voor de lunch om je heen keek. Misschien voelde je je voor gek zitten als je met Me praatte, daarom boog je je hoofd natuurlijk niet. Je keek drie of vier tafels verder en zag een paar vrienden van je kort met Mij praten voor ze gingen eten, maar jij deed het niet. Ik heb nog steeds hoop dat je nog met Me zult praten.

 

Je ging naar huis en het leek erop dat je nog veel dingen te doen had. Na een paar daarvan stopte je en zette de televisie aan. Ik weet niet of je de TV leuk vindt of niet, maar er komt van alles op en je zit er heel wat uurtjes voor.  En  …..  je praatte alweer niet met Me.

 

Toen je de met de rest van je klusjes bezig was wachtte Ik opnieuw terwijl jij deed wat je moest doen. Nadat je je huisgenoten welterusten had gewenst dook je in bed en viel je bijna meteen in slaap. Misschien besef je niet dat Ik er de hele tijd voor je ben.

 

Ik heb meer geduld dan jij ooit zult beseffen. Ik wil je zelfs leren hoe je geduldig met anderen kunt zijn. Omdat Ik zoveel van je hou, verliet Ik lang geleden een prachtige plaats en kwam naar de aarde. Ik gaf dat mooie op om bespot en uitgelachen te worden. Ik stierf zelfs, zodat jij nooit Mijn lijden hoeft te lijden.

 

Ik hou zoveel van je dat Ik iedere dag wacht op een gebaar, een gebed, een  gedachte of een dankbaar stukje van je hart. Het is moeilijk om een eenzijdig gesprek te hebben. En nu sta je weer op en opnieuw zal Ik wachten met niets dan liefde voor jou, hopend dat je vandaag wat tijd voor Me zult hebben.

 

Nog een goede dag toegewenst!!!

 

Je Vriend

Terug naar document-overzicht
Dit artikel wordt u aangeboden door Stoelinga.
Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben over dit artikel kunt u contact opnemen met de aanbieder.